Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen

Ja natuurlijk! Dat waarderen wij enorm. Mocht je een terugkoppeling hebben over de top 10 best geteste producten en de bijbehorende reviews, dan horen wij dit graag!  

Mocht je een vraag hebben over reviews of wil je met ons in contact willen komen, dan kun je het formulier invullen wat op onze website is geplaatst.  

De beste fietsstoeltjes achter koop je direct via één van de buttons in dit artikel. Je bent daarbij ook direct van een interessante prijs verzekerd.

Na onze fietsstoeltjes achter test is Qibbel Fietszitje Achter 6+ Junior. de fietsstoeltje achter die beste getest is. 

Maar als deze fietsstoeltje achter niet jouw voorkeur heeft, geen zorgen, alle 10 de fietsstoeltjes achter zijn goede fietsstoeltjes achter.

De beste fietsstoeltjes achter vergelijking

Hoe maak je nu de keuze voor een fietsstoeltje achter uit de top 10? Dit kun je doen door de fietsstoeltjes achter stuk voor stuk met elkaar te vergelijken.

Elke fietsstoeltje achter is voorzien van een foto, beschrijving en button naar een webshop waar je de prijs kunt zien. Wanneer jij van te voren nagaat wat jij verwacht van een fietsstoeltje achter, kun je die vervolgens vergelijken met de fietsstoeltjes achter in de top 10. De fietsstoeltje achter die het beste matcht bij jouw verwachtingen, is de beste fietsstoeltje achter voor jou.

Disclaimer: Doordat wij de fietsstoeltjes achter niet zelf verkopen, zijn we niet aansprakelijk voor de aankoop er van. Wanneer je problemen ondervind met je fietsstoeltje achter neem dan contact op met de webshop of fabrikant voor assistentie.

  1. veiligheid
  2. fietsstoeltje achter

Top 10 beste fietsstoeltjes achter van 2024

Laatst bijgewerkt: 28 feb. 2024

Hi there! Leuk dat je de tijd neemt om de ervaringen, reviews en best vergeleken top 10 fietsstoeltjes achter te bekijken.

Klaar om te beginnen? Laten we eens kijken naar waarom een fietsstoel achter perfect is voor uw dagelijkse uitstapjes met het gezin. Een fiets met een stoeltjes achter maakt het mogelijk om leuke reisjes te maken met de kinderen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de veiligheid; het kind is veilig achterop de fiets gezeten. Bovendien kun je samen genieten van het buitenleven, wat goed is voor het welzijn van je kind. Ook is het een budgetvriendelijke manier om toch leuke dingen te doen. Hoewel er veel opties zijn als het gaat om het kiezen van de beste fietsstoeltje achter, moet je voorzichtig zijn bij de keuze; je wilt dat het kind goed en veilig zit, en dat de fiets niet beïnvloed wordt door het extra gewicht. Daarom hebben wij een lijst gemaakt met de top 10 fietsstoeltjes achter, zodat je een goede keuze kunt maken. U kunt meer lezen over de sterkte en zwakte punten van elk van deze sets en kiezen wat het beste past bij je gezin.

10 beste fietsstoeltjes achter - Best Geteste fietsstoeltje achter

Ben jij op zoek naar fietsstoeltjes achter? Dat is geweldig, want wij gaan je daarbij helpen! Op deze pagina hebben wij speciaal voor jou namelijk reviews geplaatst over fietsstoeltjes achter met de bijbehorende informatie.

Of je nu een jong, oud, een semi professional of expert bent, wij hebben de beste fietsstoeltjes achter voor je vergeleken en in kaart gebracht en zo kun jij de beste reviews kan zien.  

Van de meest actuele ontwikkelingen tot de hipste producten, van hip tot klassiek, van eenvoudig tot ingewikkeld en van klein tot groot. Wij onderzoeken de best geteste fietsstoeltjes achter tot de best vergeleken prijs-kwaliteitsverhoudingen tot de beste reviews speciaal voor jou.

Benieuwd? Bekijk de top 10 fietsstoeltjes achter hieronder.

1. Qibbel Fietszitje Achter 6+ Junior.

5/5

Qibbel Fietszitje Achter 6+ Junior is een veilig en comfortabel fietszitje voor kinderen van 6 tot ca. 10 jaar. Het heeft een stevige dubbelwandige kunststof kuip die is versterkt met een metalen frame. Dit zorgt ervoor dat het zitje een gewicht van 35 kilo aankan. Bovendien is het zitje gemakkelijk en zonder gereedschap op de bagagedrager te monteren. Het fietszitje beschikt over een comfortabele kussenset, waardoor het zitje een aangenaam zitcomfort biedt voor de kinderen. Het zitje heeft ook een ingebouwde schouderriem die de veiligheid van het kind verhoogt. Daarnaast is er een verstelbare voetensteun, waardoor het kind optimaal kan genieten van het fietsen. Het zitje is ook voorzien van reflectoren, waardoor het zichtbaar is in het donker. Kortom, het Qibbel Fietszitje Achter 6+ Junior is een veilige, comfortabele en praktische oplossing voor het vervoer van kinderen op de fiets.

Op nummer 1 binnengekomen en geheel terecht. Zie hier de heerlijke reviews. 

2. Qibbel 6+ Junior Fietsstoeltje Achter Antraciet.

5/5

Met het Qibbel 6+ Junior Fietsstoeltje Achter Antraciet, kunnen kinderen van 6 tot 10 jaar veilig achterop de fiets worden vervoerd. Het stoeltje is voorzien van een dubbelwandige kunststof kuip die is versterkt met een metalen frame. De kuip heeft een maximale draagkracht tot 35 kilo. De bevestiging van het zitje aan de fiets is eenvoudig en kan zonder gereedschap gedaan worden. Om ervoor te zorgen dat kinderen zich veilig voelen, is er een veiligheidsgordel aanwezig en kan de voetsteun inklapbaar worden gemaakt. De Qibbel 6+ Junior is geschikt voor een bagagedrager van 11 t/m 17 cm met een buisdiameter van 10 t/m 22 mm. Voor dunne buizen is er een speciale insert meegeleverd. Daarnaast is de voetsteunen geschikt voor een ronde of ovale framebuis met een diameter van 12 t/m 27 mm. Met dit fietsstoeltje kan je kind op een veilige en comfortabele manier achterop de fiets mee op avontuur!

Met dit product is garantie geboden. Heerlijke reviews! 

3. Urban Iki Rear Fietsstoeltje Achter Bincho Black/Kurumi Brown.

5/5

Urban Iki Rear Fietsstoeltje Achter Bincho Black/Kurumi Brown is een perfecte manier om samen te genieten van het fietsen. Dit achterzitje is comfortabel en veilig en biedt de beste plek op de fiets voor de kleinste avonturiers. Met een gratis tweede montagekader kun je het achterstoeltje eenvoudig wisselen tussen twee fietsen. Het Urban Iki Rear Fietsstoeltje Achter Bincho Black/Kurumi Brown is gemaakt van duurzaam materiaal dat sterk en duurzaam is. Het is voorzien van een verstelbaar 5-puntsveiligheidsgordel waarmee je kleintje goed vastzit. Het achterzitje is ook voorzien van een verstelbare voetsteun en een verstelbaar kopsteuntje waardoor het achterzitje aan de groei van je kindje aanpast. Bovendien is het achterzitje voorzien van een lichtreflecterende strip zodat jullie ook in het donker goed zichtbaar zijn.

Volgens kenners een top artikel en hoog aangeschreven. Zie hier dit product in de top 3 volgens onderzoeken.  

4. Polisport Joy maxi CFS Fietsstoeltje Achter.

5/5

De Polisport Joy maxi CFS Fietsstoeltje Achter is de opvolger van de succesvolle Boodie. Dit achterzitje is zeer geschikt voor kinderen van 9 t/m 22 kg. De vorm is ergonomisch met verhoogde laterale bescherming, verstelbare voetsteunen, geïntegreerde spaakafscherming en een reflecterende sticker voor extra veiligheid. De ventilatieopeningen zorgen voor een aerodynamische luchtstroom zodat je zonder kind ook fijn kunt fietsen. Het stuurbevestigingssysteem is universeel te monteren op bagagedragers van ISO 11243 met een breedte tussen de 120 en 175 mm en een buisdiameter tussen 10 en 16 mm. Ook is het mogelijk om het systeem te monteren op ronde en ovalen buizen met een diameter tussen 28 en 40 mm. Hiervoor is 80 mm montage ruimte nodig. De Polisport Joy maxi CFS Fietsstoeltje Achter is ontworpen voor een veilige en comfortabele rit. Zodat je samen met je kind de leukste avonturen kunt beleven.

Kwaliteit geboden. Hiermee kan je de wereld aan. Dit product is een knaller op nummer 4. 

5. Polisport Groovy FF Fietsstoeltje Achter.

5/5

Het Polisport Groovy FF Fietsstoeltje Achter is een praktische en comfortabele oplossing voor het vervoer van kinderen. Het ontwerp is fris en ergonomisch en biedt kinderen extra comfort door de geïntegreerde armleuningen en het kussentje. De 3-punts veiligheidsgordel kan met één hand bediend worden, terwijl de voetsteuntjes in hoogte verstelbaar zijn. Er is ook een geïntegreerde voetbescherming, waarmee de veiligheid vergroot kan worden. Daarnaast is er een grote reflecterende sticker aan de achterzijde van het zitje. Het ontwerp biedt voldoende ruimte om een helm te dragen. De Groovy heeft twee verschillende bevestigingsopties; CFS voor bevestiging op de bagagedrager en FF voor montage aan het frame. De CFS is voorzien van een nieuwe bevestigingsplaat, waardoor deze geschikt is voor e-bikes en bredere bagagedragers, variërend van 120 mm tot 185 mm breed. De Groovy is geschikt voor kinderen van 9 t/m 22 kg en voldoet aan de TüV GS – EN 14344 veiligheidsnorm. Met dit fietszitje kunnen kinderen comfortabel en veilig worden vervoerd.

Een degelijk product en een aanrader volgens velen. Zie de reviews voor meer informatie. 

6. Polisport Guppy Junior Light Fietsstoeltje Achter Dark grey.

5/5

De Polisport Guppy Junior Light Fietsstoeltje Achter is een zeer veilig en stijlvol zitje ontworpen voor kinderen van 22 tot 35 kilo. Het zitje is ontworpen in Nederland en heeft al diverse design prijzen gewonnen, waaronder de IF Design Award. Het zitje kan eenvoudig worden gemonteerd op elke fiets met een bagagedrager die niet breder is dan 185 mm. De heupgordel heeft een veiligheidssluiting die extra beveiliging geeft. Bovendien is het zitje voorzien van een verstelbare voetsteun en een comfortabele rugleuning waardoor het achterzitje extra veilig en comfortabel is. Het installeren van het zitje gebeurt snel en eenvoudig, zonder gebruik van gereedschap. De Guppy Junior Light is vervaardigd van stevige materialen die bestand zijn tegen vuil en weersinvloeden. Het zitje is verkrijgbaar in een donkergrijze kleur, waardoor het een echte blikvanger is op de fiets.

Een niet te missen item. Een waardevol product en experts hebben hier een oogje op. Reviews spreken voor zichzelf. 

7. Polisport Groovy CFS Fietsstoeltje Achter.

5/5

Het Polisport Groovy CFS Fietsstoeltje Achter heeft een modern en ergonomisch design. De geïntegreerde armleuningen en het kussentje bieden extra comfort voor kinderen. De 3-punts veiligheidsgordel is met één hand te bedienen en de voetsteuntjes zijn in hoogte verstelbaar. Bovendien biedt de Groovy voldoende ruimte voor het dragen van een helm. Daarnaast heeft de Groovy CFS een nieuwe bevestigingsplaat voor een betere passing op e-bikes en bredere bagagedragers – van 120 mm tot maar liefst 185 mm breed. De Groovy is voorzien van twee verschillende bevestigingsopties; CFS voor montage op de bagagedrager en FF voor montage aan het frame. Verder is de Groovy voorzien van geïntegreerde voetbescherming voor extra veiligheid en een grote reflecterende sticker aan de achterkant. Het achterzitje is geschikt voor kinderen van 9 t/m 22 kg en voldoet aan de TüV GS – EN 14344 veiligheidsnorm. De Groovy is dus een perfecte optie voor gezinnen die veel fietsen, waardoor kinderen veilig en comfortabel kunnen genieten van een fietstocht.

Een top waardig product. Volgens kenners is dit kwaliteit!

8. Bobike One Maxi Fietsstoeltje Achter BD Urban Black.

5/5

De Bobike ONE maxi is een modern kinderzitje voor achterop de fiets. Het slanke en stijlvolle Nederlandse design maakt het een echte eyecatcher. Het dubbelwandige ontwerp en de kleurvaste materialen maken het tevens een duurzaam en veilig kinderzitje. In plaats van een kussentje, is gekozen voor een comfortabele zitting van waterafstotend en schokabsorberend EVA materiaal. De schouderriemen zijn zacht en comfortabel en de voetsteuntjes kun je makkelijk en zonder gereedschap verstellen. De Bobike ONE maxi is ontworpen om de veiligheid van je kind te garanderen. Bij het rijden zul je het verschil merken als je kind comfortabel zit in dit stijlvolle fietsstoeltje.

Een persoonlijke favoriet. Kwalitatief hoogstaand. Bekijk de reviews maar. 

9. Dayshake Fietsstoeltje Achterzitje Deluxe Met Rugleuning, Armsteun en Voetsteuntjes Fietszitje Achter Bagagedrager.

5/5

"Onze Dayshake Fietsstoeltje Achterzitje Deluxe Met Rugleuning, Armsteun en Voetsteuntjes Fietszitje Achter Bagagedrager is gemaakt om uw kind veilig en comfortabel te vervoeren. De stevige constructie biedt een betrouwbare en veilige manier om uw kind mee te nemen. Maar het is niet alleen veilig, het is ook comfortabel. Het zitje is gevoerd met een zacht materiaal voor extra comfort. De rugleuning en armsteunen zorgen ervoor dat uw kind zich op zijn gemak voelt tijdens het fietsen. Bovendien heeft het fietszitje een voetsteuntje voor extra ondersteuning. U kunt het stoeltje gemakkelijk bevestigen op de bagagedrager van de fiets.".

Volgens experts, deskundigen en specialisten een top product. Zie hier de reviews. 

10. Bobike Maxi Go Fietsstoeltje Achter BD Marsmallow Mint.

5/5

De Bobike Maxi Go Fietsstoeltje Achter BD Marsmallow Mint is het laatste ontwerp uit de Bobike collectie. Het stoeltje is speciaal ontworpen voor de internationale markt en is een echte eyecatcher met zijn slanke design. Door de dubbelwandige kuip, hoge bescherming en eenvoudige bediening is het stoeltje perfect voor gezinnen die dagelijks met de fiets op stap gaan. De Marsmallow Mint kleurencombinatie is uniek in zijn soort en zorgt voor een stijlvolle en kleurrijke toevoeging aan ieders fiets. Met de Bobike Maxi Go Fietsstoeltje Achter BD Marsmallow Mint is iedereen klaar voor de dagelijkse fietsrit.

Binnen ons team een favoriet. De reviews en kwaliteit spreekt voor zichzelf. 

Conclusie van de beste fietsstoeltjes achter

Wij zouden je met alle plezier verder helpen. Er is dus een heleboel keus als je op zoek gaat naar een fietsstoeltje achter. Of je nu een recreatief fietsspecialist bent of gewoon iemand die zijn of haar kind regelmatig meeneemt op bijvoorbeeld een dagje uit, er bestaat een fietsstoeltje dat bij jouw wensen past. Zoek rustig op onze website om te zien welke het beste bij jou past. Je kunt er ook voor kiezen om je fietsstoeltje in een speciaalzaak te kopen. Neem hierbij goed de tijd om de verschillende soorten en prijzen met elkaar te vergelijken. Onze experts staan klaar om je vragen te beantwoorden en advies te geven zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen. Als je nog steeds twijfelt, dan helpen we je graag uit de brand!

Slotwoord over onze fietsstoeltjes achter vergelijking

Hi there, allereerst bedankt voor het bezoeken van onze site. Wij hopen dat we je van goede feedback hebben kunnen voorzien binnen de mogelijkheden door middel van de door ons opgezette onderzoeken van top 10 best geteste fietsstoeltjes achter. Wij werken elke dag hard om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken door je van de meest relevante informatie te voorzien.

In de loop van de jaren zijn er veel nieuwe fietsstoeltjes achter bijgekomen en zijn er veel theorieën. Doordat wij voor jou aan de slag zijn gegaan, hebben wij alle fietsstoeltjes achter voor je op een rij gezet en hoef je niets meer over het hoofd te zien. Wij bieden de beste mogelijkheden aan de hand van de door ons geselecteerde reviews.

Wij willen elke dag werken voor een optimaal resultaat. Wij doen diverse onderzoeken naar de meest betrouwbare informatie, zodat jij ook vergelijkingen kan doen in je eigen tijd met een kopje koffie of thee. De afgelopen jaren hebben wij vele onderzoeken uitgevoerd en daardoor veel kennis en kunde opgebouwd. Deze website hebben we vervolgens gestart om je van een zo goed mogelijk advies te kunnen voorzien.

Ons team bestaat uit ervaringsdeskundigen en wij werken elke dag met veel plezier aan onze website. Alles om jou een handje te helpen. Alle onderzoeken zijn met zorg op onze website geplaatst en alle reviews zijn doorgeselecteerd zodat jij de beste keuze kan gaan maken. Wil je op de hoogte blijven? Bezoek onze website dan vaker en volg de nieuwste ontwikkelingen. Wij zeggen geen vaarwel, maar TOT ZIENS!   

fietsstoeltje achter review geschreven door:

Ellie

Hola lezer, allereerst hartelijk welkom op mijn blog! Leuk dat je de tijd neemt om me te leren kennen.

Ik ben Ellie, een schrijver in hart en nieren. De afgelopen jaren ben ik me gaan verdiepen in het schrijven van blogs en ben ik gaan ontdekken wat de nieuwe actuele topics over diverse producten.

Elke dag sta ik met veel energie op om te gaan onderzoeken over trendy items, actuele onderwerpen, product ontwikkelingen in de markt en wat nou uitstekende en best geteste artikelen zijn op dit moment.

Gepubliceerd op: 15 feb. 2023